Samen naar nog meer succes

Samen naar nog meer succes

Nu een punt is gezet achter de competitie, kan de blik ondanks vele vragen gericht worden op de toekomst en de afwikkeling van afgelopen seizoen. Er is geen twijfel dat uiteindelijk weer gevoetbald wordt, dus kunnen we ons daar vanaf nu zo goed mogelijk op voorbereiden. 

Door de gezamenlijke inspanningen van supporters, sponsoren, spelers en iedereen die bij Willem II betrokken is, is het een mooi seizoen geweest met onder andere knappe overwinningen op Ajax, AZ en PSV. Dat Willem II leeft is ook dit seizoen weer gebleken. Het sportieve aspect maakt echter plaats voor belangrijkere zaken. De corona-uitbraak drukt zijn stempel op de samenleving en we hopen dat jullie en jullie families en vrienden gezond zijn, dat blijven en steun bij elkaar vinden. Ook worden supporters, sponsoren en de club economisch geraakt. Wij houden die ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. 

Steun in de rug
Om deze periode door te komen en op lange termijn financieel gezond te blijven vragen wij jullie, supporters en sponsoren, om de club ook tijdens de voetballoze maanden te helpen. Dit keer niet vanaf de tribunes, maar door de club een extra steuntje in de rug geven. Veel supporters en business roomhouders laten weten het afgebroken seizoen te laten voor wat het is en daarvoor geen financiële tegemoetkoming te vragen. Een fantastisch gebaar waarvoor wij hen zeer dankbaar zijn en waarvan wij hopen dat veel Willem II’ers dit mooie voorbeeld volgen. 

Duit in het zakje
Uiteraard doen wij niet alleen een beroep op jullie. Wij gaan immers samen door deze tijd. Daarom neemt de directie zelf het initiatief en levert voor de periode waarin we zonder supporters spelen 15% van het salaris in. Tevens gaat de club hierover met iedereen binnen de organisatie in gesprek.  

Wat doen we voor jou?
Het voortijdig afbreken van het seizoen is voor Willem II aanleiding geweest om de voorgenomen prijsverhogingen voor seizoenkaarthouders en businessclubleden met een seizoen uit te stellen. Daarnaast voelen wij ook de behoefte om seizoenkaarthouders en businessclubleden die er komend seizoen weer bij zijn tegemoet te komen. Zo kunnen zij op vertoon van de nieuwe seizoenkaart of businesskaart gratis naar onze eerste Europese thuiswedstrijd. Informatie over de start van de seizoenkaartenverkoop en sponsorpakketten voor volgend seizoen worden binnen twee weken bekendgemaakt.

Evenals onze trouwe supporters en sponsoren hunkeren ook wij weer naar het samenzijn met jullie in ons Koning Willem II stadion. Wij hopen dat we dat na de zomer weer mogen en dat jullie ons intussen in goede gezondheid blijven steunen. Ook nu. 

Toin Damen / Geert van Erven

Laatste nieuws