Samen in actie voor de Voedselbank

Samen in actie voor de Voedselbank

In samenwerking met Omroep Brabant gaat Willem II voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen zaterdag levensmiddelen inzamelen voor de Tilburgse Voedselbank. 

Wij vragen onze supporters om zaterdag alle langer houdbare producten die ze kunnen missen, in te leveren bij het kraampje bij het kassagebouw (hoek Ringbaan / Goirleseweg). Hiermee kun je mede-Tilburgers waarvoor een dagelijkse maaltijd geen zekerheid is, in deze feestelijke decembermaand aan een smakelijke maaltijd helpen. 

Samen voor de Voedselbank is een jaarlijkse actie van Omroep Brabant, waarbij zoveel mogelijk Brabanders worden opgeroepen om een bijdrage te doen. Vorig jaar werden er 186.861 producten opgehaald.
Dus rommel even door je voorraadkast om te kijken wat jij kunt missen! Ben je geen Willem II-supporter? Ook dan kun je uiteraard een duit in het zakje komen doen. Inleveren kan van 17.00 tot 18.30 uur. 

Maandag overhandigen we bij de Albert Heijn XL in Tilburg  om 14.30 uur de producten aan de Tilburgse Voedselbank. Ook Kingo is van de partij!

1

Laatste nieuws