‘Rood-wit-blauwe leger!’
Fotografie door
Toin Damen

Het derde tenue van dit seizoen staat geheel in het teken van het rood-wit-blauwe leger. Onze trouwe en saamhorige supporters vormen al jaren een massale, fanatieke en motiverende steun voor het team. Tijdens wedstrijden is de kreet ‘We zijn met duizenden en komen nooit alleen’ met regelmaat te horen.

Afbeelding
Derde tenue

Het derde tenue is door Willem II en Robey Sportswear uiteraard ontwikkeld in samenwerking met een groep supporters. Het shirt wordt gekenmerkt door een meerdere groene en grijze tinten, waardoor het een camouflage-uitstraling krijgt. De skyline van Tilburg, het WII-beeldmerk en de tekst van het clublied vormen het patroon op de voorzijde. De achterkant is geheel groen. Evenals bij het thuisshirt zijn de kragen en mouwuiteinden rood-wit-blauw en straalt het clublogo in kleur op de borst. De sponsoruitingen, Robey-logo's en eventuele bedrukking met naam en/of nummer staan in oranje op het shirt.

Vanavond

Op de broek komt de skyline, het clublogo en ‘Tilburg’ terug. De kousen zijn effen legergroen met een rood-wit-blauwe rand, oranje accenten en eveneens de naam van de stad op de kuit. Vanavond speelt Willem II in dit splinternieuwe tenue de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Het is per direct verkrijgbaar in de webshop en fanshop. Vanaf heden is onze fanshop óók op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur geopend

Bericht delen