Reporter van de Week: Quinty Cremer

Reporter van de Week: Quinty Cremer

Bij elke thuiswedstrijd van Willem II nodigt Kingo een reporter van de week uit. Deze reporter mag vanaf de perstribune een verslag schrijven van de wedstrijd. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt hij of zij als een echte verslaggever ontvangen en krijgt plaatsen in het stadion te zien die niet zomaar iedereen te zien krijgt, zoals de persruimte, de perstribune en voorafgaand aan de wedstrijd een kijkje aan het veld tijdens de warming-up! Tegen VVV Venlo was Quinty Cremer de reporter van de week. Lees hieronder haar verslag!

Ik ben blij dat ik bij de wedstrijd Willem II - VVV Venlo reporter van de week mocht zijn. We werden ontvangen bij de hoofdingang en gingen daarna naar de persruimte om wat te drinken. Hierna bezochten we het veld en mocht ik met de fotograaf een stukje het veld op lopen voor een mooie foto. We hebben even staan kijken bij de warming-up van Willem II en werden vervolgens naar de perstribune gebracht. Vanaf hier kon ik de wedstrijd perfect zien. Het begon! Willem II en VVV Venlo kwamen het veld op in het stadion. Aan de overkant werden rood-wit-blauwe slingers de lucht in geschoten en het clublied kwam uit de speakers en werd meegezongen door vele supporters.

Penalty
In het eerste kwartier schiet Willem II de bal. In minuut 21 wordt een speler van Willem II omver gekegeld door een speler van VVV Venlo. Een penalty volgde. Vangelis Pavlidis mist de penalty omdat deze wordt gestopt door de goede keeper van VVV Venlo, in de rebound is het wel raak. 1-0 voor Willem II. Tegen het einde van de eerste helft wordt VVV ietsjes sterker en zorgen voor een beetje gevaar. Wellenreuther doet zijn ding en zorgt dat er geen ballen het doel in gaan. Het is rust, Willem II staat met 1-0 voor en dat is terrecht.

Debuut
Ik mag weer wat gaan drinken in de persruimte en samen met mijn moeder wacht ik tot dat we weer terug naar onze plek mogen om de 2e helft te gaan bekijken. De tweede helft begint en er wordt door beide teams flink gewisseld. Er gebeurd niet veel in deze helft maar Willem II komt er toch een paar keer gevaarlijk uit. Ze komen één keer met 4 spelers op de goal af maar helaas mist Kabangu deze kans. In de 75e minuut krijgt Wellenreuther een gele kaart. De laatste tien minuten mag Bart Nieuwkoop voor het eerst meedoen bij Willem II. Hij doet het erg goed. het is heel erg spannen omdat Willem II kansen mist maar VVV steeds dichter bij de goal komt. Uiteindelijk scoren ze niet en wint Willem II de wedstrijd met 1-0. We gaan van de perstribune af en wachten in de persruimte tot dat de persconferentie gaat beginnen. Als deze is afgelopen ga ik weer naar huis en kijk ik terug op een hele leuke avond!

Groetjes Quinty Cremer

Quinty Cremer

Fotografie © Geert van Erven

Laatste nieuws