Reporter van de week: Okke Vugts

Reporter van de week: Okke Vugts

Bij elke thuiswedstrijd van Willem II nodigt Kingo een reporter van de week uit. Deze reporter mag vanaf de perstribune een verslag schrijven van de wedstrijd. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt hij of zij als een echte verslaggever ontvangen en krijgt plaatsen in het stadion te zien die niet zomaar iedereen te zien krijgt, zoals de persruimte, de perstribune en voorafgaand aan de wedstrijd een kijkje aan het veld tijdens de warming-up! Tegen Excelsior was Okke Vugts de reporter van de week. Lees hieronder zijn verslag!

Ik kwam het stadion binnen en de zenuwen voelde ik al. Toen kwam de begeleider Sten eraan. Eerst gingen we naar de persruimte, daar zag ik twee presentatoren van Fox Sports. Ik kreeg een opstelling blad van Sten en daar stond op dat Marcus Edwards voor het eerst in de basis stond bij Excelsior. Toen mocht ik het veld op, ik kwam op, en ze waren al bezig. Toen vroeg de fotograaf of hij een foto bij de cornervlag mocht maken en ik zei natuurlijk: ‘’dat is juist leuk!’’. Ze gingen weer naar binnen, iedereen een high five, en toen ging het bijna beginnen!!! We mochten gaan zitten op de perstribune tussen alle journalisten!
En toen begon de wedstrijd Willem II – Excelsior.

In de 32ste minuut  scoort Excelsior een prachtige goal via Luigi Bruins, helaas 0-1…
Dan is het rust, ik ga snel naar beneden en bij het glas naar de spelers zwaaien.
Ik loop terug naar me plek en dan kom ik ook opeens Ismail Azzoui tegen.

De tweede helft begint weer. 

Er zijn veel kansen die er allemaal niet ingaan, tot de 82ste minuut en dan maakt Denis Mahmudov de 0-2, het lijkt of we gaan verliezen.
Maar in de 85ste minuut scoort SOOOOOL de 1-2 en er is nog hoop!!!! 
En dan opeens in de 88ste minuut….. BAM Kristensen maakt de 2-2 en daar eindigt het ook in. 

Na de wedstrijd ging ik kijken bij de persconferentie, dat was echt heel erg gaaf.
Maar toen kwamen de spelers één voor één naar buiten, maar de Excelsior spelers zijn nergens te bekennen.

Ik vroeg waar de spelers van Excelsior heen gingen… Ik hoorde dat die buiten aan de zijkant stonden en daar vroeg ik aan Jurgen Mattheij of Marcus Edwards al binnen was, Jurgen ging voor mij proberen Edwards naar buiten te halen! En na even wachten kwam hij naar buiten, even een foto en mijn dag was compleet. Ik ging weer naar huis, dit was een geweldige dag!!!!

WILLEM II SUPER ERG BEDANKT!!!!!!

Stoere foto van Okke bij de cornervlag

Laatste nieuws