Reporter van de week: Isabelle de Landmeter

Reporter van de week: Isabelle de Landmeter

Bij elke thuiswedstrijd van Willem II nodigt Kingo een reporter van de week uit. Deze reporter mag vanaf de perstribune een verslag schrijven van de wedstrijd. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt hij of zij als een echte verslaggever ontvangen en krijgt plaatsen in het stadion te zien die niet zomaar iedereen te zien krijgt, zoals de persruimte, de perstribune en voorafgaand aan de wedstrijd een kijkje aan het veld tijdens de warming-up! Tegen FC Utrecht was Isabelle de Landmeter de reporter van de week. Lees hieronder haar verslag!

Wedstrijd Willem II - FC Utrecht, zaterdag 31 maart 2018

We kwamen aan bij de hoofdingang, daar stond een meneer die ons alles liet zien zoals: de perstribune en de ruimte waar de persconferentie wordt gehouden. Daarna gingen we naar het veld. Ik zag alle spelers naar buiten komen omdat ze warm moesten lopen. De scheidsrechter was nog aan het twijfelen of hij de wedstrijd wel door zou laten gaan, want het regende zó hard!  Ik mocht op de foto met de bal. Toen we weer naar binnen gingen, wou ik echt heel graag een high-five van topscoorder Fran Sol. Ik wachtte hem op. Toen hij naar boven kwam kreeg ik een high- five, ik was zo blij!

We liepen naar de perstribune. En de wedstrijd begon, in de 6de minuut had FC Utrecht een kans; hij zat erin maar telde gelukkig niet. In de 13de minuut had Willem ll een mooie aanval en het was bijna een goal van Rienstra. 6 minuten later kwam de 1ste goal van FC Utrecht. Een paar minuten later botste Fran Sol tegen iemand op en kwam bloedend het veld af. Nadat dat was gebeurd kwam de 2de goal van FC Utrecht. 9 minuten later kwam Willem ll pas echt op gang daarna volgde ook het eerste doelpunt van Willem ll van Tom Haye ( 40ste min) het was echt een heerlijk doelpunt en volgde uit een vrije trap. Vlak voor de rust scoorde Kostas Tsimikas nog een doelpunt (45 min) hij maakte een prachtige omhaal. In de rust stond het dus 2-2. Toen de wedstrijd weer verder ging scoorde Fran Sol nog eventjes een derde doelpuntje in de goal van FC Utrecht !!!( 50ste min). Toen de eerste speler van Utrecht werd gewisseld stapte hij het veld op en gleed uit. Daarna volgde de wissel van Willem ll, Lieftink ging eruit en Croux ging erin. De wedstrijd ging verder en kreeg Heerkens rood! Ik snapte er niks van. Daarna kwam er weer een wissel deze keer ging Fran Sol eruit en van der Linden erin. De wedstrijd ging weer verder en het was heel spannend. Ik was helemaal aan het trillen (want ik wou niet dat FC Utrecht nog een goal maakte). Dat gebeurde gelukkig ook niet, Willem ll won met 3-2 van FC Utrecht.  
 
Isabelle de Landmeter  

Laatste nieuws