Reporter van de week: Inge Peters

Reporter van de week: Inge Peters

Bij elke thuiswedstrijd van Willem II nodigt Kingo een reporter van de week uit. Deze reporter mag vanaf de perstribune een verslag schrijven van de wedstrijd. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt hij of zij als een echte verslaggever ontvangen en krijgt plaatsen in het stadion te zien die niet zomaar iedereen te zien krijgt, zoals de persruimte, de perstribune en voorafgaand aan de wedstrijd een kijkje aan het veld tijdens de warming-up! Tegen Vitesse was Inge Peters de reporter van de week. Lees hieronder haar verslag!

Ik was uitgenodigd door Willem-ii kings om reporter te zijn voor de wedstrijd tegen Heerenveen. We zijn opgehaald door Sten in het hoofdgebouw. 
Daarna werden naar de persruimte gebracht  waar we uitleg en wat te drinken kregen. 
Na 15 min werd ik opgehaald om naar het veld te gaan en de warming-up te bekijken. Helaas regende het te hard om lang te blijven staan op het veld dus zijn we snel terug gegaan naar binnen. Wel werd er nog een foto van mij gemaakt op het veld voor bij mijn verslag.
Eenmaal op de perstribune kregen we nog wat drinken aangeboden en konden we de wedstrijd goed zien. Op de perstribune zaten ook mensen van Heerenveen.

Toen de wedstrijd begon werd er in de 15e min al snel gescoord door Heerenveen. Daarna 2 min later scoorde willem-ii zijn doelpunt. Heerenveen was erg sterk en als snel werd het tweede doelpunt gescoord van Heerenveen in de 41e min kreeg Heerenveen een penalty door een fout van Freek Heerkens. Deze kreeg  een rode kaart en moest helaas het veld verlaten. Willem-ii moest verder met 10 man.  Met de rust stond Willem-ii achter met 1-2.
Na de rust ging het niet veel beter met Willem-ii en werd al snel weer 3 keer gescoord door Heerenveen. Aan het begin van de tweede helft werd ook Jordens Peters in het veld gebracht als vervanger van Freek Heerkens.

Na de wedstrijd zijn we naar de persruimte gegaan waar we op beide trainers moesten wachten voor de persconferentie. De beide trainers vertelden wat ze van de wedstrijd vonden en of ze tevreden waren hierover. De trainer van Heerenveen gaf duidelijk aan dat beide ploegen de eerste helft tot aan de rode gelijk opgingen, wat na de rode kaart van Freek Heerkens duidelijk minder werd doordat Willem-ii met 10 man speelde. Ook Adri Koster bevestigde dit verhaal en hoopte dat de spelers hieruit een flinke les hebben geleerd.

Helaas voor Willem-ii geen overwinning maar wel een leuke en leerzame avond gehad. Willem-ii bedankt dat ik reporter mocht zijn. Ook Sten bedankt voor de goede begeleiding.

Opstelling van  willem II                                                     Opstelling van Heerenveen

1 Timon Wellenreuther                                                      1 Warner Hahn 
3 Freek Heerkens c                                                           2  Sharel Floranus 
5 Diego Palacios                                                               3 Daniel Hoegh  c
7 Aras ozbiliz                                                                     5 Kik Pierie
9 Fran Sol                                                                         10  Ben Rienstra 
14 Daniel  Crowley                                                           11 Mitchell van Bergen 
15  Damil Dankerlui                                                          16 Lucas Woudenberg 
18 Donis Avdijaj                                                               17 Nemanja Mihajlovic 
22 Atakan Akkaynak                                                        18 Michel Vlap 
23 Vurnon Anita                                                               19 Pelle van Amersfoort 
25 Thomas meissner                                                         21 Yuki Kobayashi Wisselspelers

Inge Peters

Inge Peters

Laatste nieuws