Reporter van de week: Bart Louer

Reporter van de week: Bart Louer

Bij elke thuiswedstrijd van Willem II nodigt Kingo een reporter van de week uit. Deze reporter mag vanaf de perstribune een verslag schrijven van de wedstrijd. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt hij of zij als een echte verslaggever ontvangen en krijgt plaatsen in het stadion te zien die niet zomaar iedereen te zien krijgt, zoals de persruimte, de perstribune en voorafgaand aan de wedstrijd een kijkje aan het veld tijdens de warming-up! Tegen Vitesse was Bart Louer de reporter van de week. Lees hieronder zijn verslag!

 

Ik ben Bart Louer en de reporter van de wedstrijd Willem II – Vitesse.

Het was de eerste thuis wedstrijd van Willem II van dit seizoen. 
De avond begon meteen al leuk, want ik kwam mijn favoriete speler Kostas Lamprou tegen. 
We gingen naar binnen, toen mochten we even op het veld kijken, daarna gingen we naar de perstribune om wedstrijd te kijken.

Voor de wedstrijd werd een nieuw aftelfilmpje vertoont op het scherm in het stadion. De Willem II -supporters begonnen met rookbommen om sfeer te maken. De scheids fluit we zijn begonnen.
Een fout van Holmén leidt tot een vrije trap van Vitesse. Er komt niets uit. Bal op de paal. Nunnely zorgt voor opruiming.
Heerkens ging op pad en krijgt een vrije trap. Helaas komt hier niets uit.
Wellenreuther komt uit de 16 om de bal te pakken, hij wordt hierbij geraakt door Karavaev, maar kan gelukkig door. Nunnely kan door een mooie actie een voorzet geven, alleen Vrousai kan hem net niet intikken. Vitesse schiet nog een keer op Wellenreuther, hier door gaat hij er niet in.


Rust 0-0


De tweede helft gaat van start zonder wissels. Door een fout van Lewis, hij mist de bal, krijgt Vitesse een kans. Grot kan hierdoor scoren. 0-1 voor Vitesse.
Wissel bij Willem II Llonch er uit en onze nieuwe aanwinst Gladon er in.
Daarna een voorzet van Linssen, Wellenreuther kon er niet bij. Matavz scoort: 0-2.
Door een wissel met Vrousai maakt Zuiderwijk zijn debuut voor het eerste van Willem II.
Ook Coulibally valt nog in voor Dankerlui. Helaas weet Willem II niet meer te scoren en verliest met 0-2.
Na de wedstrijd mocht ik nog in de ‘mixed zone’ tussen de journalisten staan. Hier zag ik de interviews voor Studio Sport, Fox Sports en de krant. Vervolgens mocht ik bij de persconferentie zijn.
Ik vroeg aan Slutskiy waarom Lamprou niet mocht keepen tegen zijn oude club. Slutskiy antwoordde dat hij Pasveer momenteel beter was, maar dat Lamprou goed was voor de groep.
Hierna ben ik naar huis gegaan. Het was een leuke ervaring ondanks de nederlaag van Willem II.

Groetjes Bart Louer

Bart Louer

Ook een keer Reporter van de Week zijn? Mail naar wiikings@willem-ii.nl en geef je op!

Laatste nieuws