Reinier Robbemond en Willem II uit elkaar

Reinier Robbemond is niet langer hoofdtrainer van Willem II. De clubleiding ziet geen sportieve verbetering bij de Tricolores en heeft geen vertrouwen dat het tij gekeerd kan worden. Daarom is er besloten om de samenwerking per direct te beëindigen.

Technisch directeur Teun Jacobs licht toe: ‘Reinier heeft in een sportief zwaar jaar de verantwoordelijkheid genomen en afgelopen seizoen veel punten behaald met Willem II. Het doel voor dit seizoen was terug te keren naar het DNA van de club, 1-4-3-3 en attractief voetbal. Helaas zien we geen sportieve verbetering en hebben we besloten dat onze wegen scheiden. Ik wil Reinier bedanken voor de prettige samenwerking en zijn inzet voor de club en wens hem veel succes voor de toekomst.’

Robbemond nam het in december over van trainer Kevin Hofland en behaalde vorig seizoen 44 punten in 21 wedstrijden, met een vierde plek in de eerste divisie. De eerste ronde van de play-offs liep uit op een zware teleurstelling, waardoor Robbemond zich moest richten op een nieuw seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. 
            
Willem II bereidt zich de komende dagen onder aanvoering van de huidige stafleden voor op de wedstrijd tegen MVV. De club gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Bericht delen