Regeling vriendschappelijke wedstrijden

Regeling vriendschappelijke wedstrijden

Willem II speelt in aanloop naar het nieuwe Eredivisieseizoen vriendschappelijke thuiswedstrijden waarbij supporters aanwezig mogen zijn. Om rekening te houden met het KNVB-protocol voor een veilige opstart van het betaald voetbal, kunnen helaas niet al onze seizoenkaarthouders tegelijk bij wedstrijden aanwezig zijn. 

Doordat de capaciteit van ons stadion aanzienlijk verkleint en alle seizoenkaarthouders geplaceerd moeten worden, streven wij ernaar seizoenkaarthouders gelijke kansen te geven om bij vriendschappelijke wedstrijden aanwezig te zijn. Daarom wordt gewerkt met inschrijvingen en waar nodig loting. Gezinsleden uit hetzelfde huishouden en jeugd t/m 17 jaar kunnen in specifieke vakken plaatsnemen. 

Aanmelden en loting
Seizoenkaarthouders die naar een vriendschappelijke wedstrijd willen, kunnen zich per wedstrijd aanmelden. Indien het aantal aanmeldingen per wedstrijd de maximale capaciteit overstijgt, wordt op basis van loting bepaald welke seizoenkaarthouders toegelaten worden. Zowel ingelote als niet-ingelote seizoenkaarthouders krijgen per e-mail bericht. Seizoenkaarthouders die ingeloot zijn krijgen bericht over het moment waarop de inschrijving middels het toe-eigenen van een stoel verzilverd kan worden. Seizoenkaarthouders kunnen per heden één ticket bestellen voor Willem II - IJsselmeervogels.

Check je e-mailadres
Om er zeker van te zijn dat je de e-mail ontvangt, adviseren we je om ons e-mailadres (Willem-II@communicatoremail.com) toe te voegen aan je adresboek én aan de lijst met veilige afzenders. Twijfel je of jouw e-mailadres nog bij ons in de database staat en/of jouw e-mailvoorkeuren nog juist staan ingesteld? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief en geef aan dat we je de nieuwsbrief en andere informatie (bijv. acties m.b.t. kaartverkoop en merchandise) mogen toesturen.

E-ticket vereist
Omdat seizoenkaarthouders hun fysieke seizoenkaart in een later stadium krijgen, ontvangen zij als toegangsbewijs voor de vriendschappelijke wedstrijden een e-ticket. Seizoenkaarthouders op EreNoord en/of EreZuid hebben de mogelijkheid om voor iedere vriendschappelijke wedstrijd een stoel te reserveren op EreNoord. Deze seizoenkaarthouders kunnen direct en zonder een eventuele loting af te wachten een stoel kiezen. Jouw fysieke seizoenkaart valt eind augustus bij je op de deurmat.

Groepsbestelling
Wil jij met vrienden of familie een vriendschappelijke wedstrijd bezoeken? Volg dan de uitleg ‘bestellen voor een groep’ en laat één persoon voor iedereen de inschrijving en/of stoelkeuze regelen. Klik hier voor meer uitleg. Specifieke informatie over het jongeren en familievak vind je onderaan deze pagina. 

Bijzondere omstandigheden
Wij doen onder deze bijzondere omstandigheden ons best om voor alle seizoenkaarthouders een bezoek aan vriendschappelijke wedstrijden zo eerlijk en veilig mogelijk te maken. Omdat we genoodzaakt worden moeilijke keuzes te maken is niet te voorkomen dat we personen moeten teleurstellen. Uiteraard proberen we dat tot een minimum te beperken. Wij hopen op begrip van onze supporters.

Geert van Erven

Laatste nieuws