Regeling toegang competitiewedstrijden

Regeling toegang competitiewedstrijden

Op 20 september 2020 staat de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2020-2021 gepland in het Koning Willem II stadion. Om rekening te houden met het KNVB-protocol voor een veilige opstart van het betaald voetbal, kunnen helaas niet al onze seizoenkaarthouders tegelijk bij de thuiswedstrijden aanwezig zijn.

In 2020 spelen we thuiswedstrijden tegen Heracles Almelo, Feyenoord, FC Twente, Vitesse, VVV-Venlo, Sparta Rotterdam en Ajax*. Een seizoenkaarthouder kan op basis van de beschikbare capaciteit drie wedstrijden bijwonen waarvan maximaal één topwedstrijd (Feyenoord of Ajax).

Indeling op basis van huishoudens
Om de capaciteit van het stadion zo optimaal mogelijk te benutten en zoveel mogelijk supporters de kans te bieden aanwezig te zijn, maken we gebruik van het indelen op basis van huishoudens. Huishoudens met twee of meer seizoenkaarten op één adres kunnen naast elkaar zitten en hebben toegang tot de vakken waar huishoudens geplaatst worden. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen 4-persoons-, 3-persoons- en 2-persoons-huishoudens. Uiteraard zijn er voor de overige seizoenkaarthouders ook 1-persoonsplekken beschikbaar. Op deze wijze kunnen wij binnen de gestelde richtlijnen zoveel mogelijk supporters toelaten tot de wedstrijden. Dit heeft als gevolg dat je als seizoenkaarthouder niet op je gebruikelijke vak of stoel in het stadion plaatsneemt.

Uiterlijk woensdag 2 september ontvang je per e-mail hoe je bent ingedeeld en wanneer jij je stoelkeuze voor de drie wedstrijden kunt maken.

Geen huishouden
Wil jij met vrienden of familie een wedstrijd bezoeken maar ben je geen huishouden? Volg dan de uitleg ‘bestellen voor een groep’ en laat één persoon voor iedereen de stoelkeuze regelen waardoor je met een tussenruimte van 1,5 meter naast elkaar zit. Klik hier voor meer uitleg. 

Stoelkeuze
De mogelijkheid om een stoel te kiezen start tegelijkertijd voor alle zeven thuiswedstrijden. Hierbij kun je online in onze ticketshop drie wedstrijden naar keuze selecteren waarna je je e-tickets per mail ontvangt. Jouw fysieke seizoenkaart is dus geen geldig toegangsbewijs. Om na elke periode de stadioncapaciteit te optimaliseren verloopt de reservering in fases. Hieronder vind je alle startdata. 

Donderdag 3 september 12.00 uur Start reserveren 4-persoons huishouden Inloggen
Maandag 7 september 12.00 uur  Start reserveren 3-persoons huishouden Inloggen
Woensdag 9 september 
Donderdag 10 september
Geen reserveringen mogelijk  
Vrijdag 11 september 12.00 uur  Start reserveren 2-persoons huishouden Inloggen
Maandag 14 september 12.00 uur  Start reserveren 1-persoonsplekken Inloggen

Uiteraard geldt dat per fase het percentage kaarten in relatie staat tot het totaal aantal seizoenkaarten. Iedereen heeft dus evenveel kans een stoel te reserveren.

Tegemoetkoming
Door de gereduceerde capaciteit zullen seizoenkaarthouders enkele wedstrijden voor de winterstop niet bij kunnen wonen. Uiteraard zal Willem II hier op passende wijze in tegemoet komen. In de loop van het seizoen zal dit als tegoed in je account te zien zijn. Dan wordt ook bekend hoe je dit tegoed in kunt zetten.  

Ticketsysteem update
Op woensdag 9 en donderdag 10 september is het door een update van het ticketsysteem van onze leverancier niet mogelijk om een stoel te reserveren. Deze dagen zijn wij wel bereikbaar maar kunnen wij je niet helpen met het reserveren van tickets.

Bijzondere omstandigheden
Wij doen onder deze bijzondere omstandigheden ons best om voor alle seizoenkaarthouders een bezoek aan thuiswedstrijden zo eerlijk en veilig mogelijk te maken. Omdat we genoodzaakt worden moeilijke keuzes te maken is niet te voorkomen dat we personen moeten teleurstellen. Uiteraard proberen we dat tot een minimum te beperken. Wij hopen op begrip van onze supporters en kijken uit naar een nieuw, succesvol seizoen!

* Speelschema thuiswedstrijden

Zondag 20 september 14.30 uur Willem II - Heracles Almelo
Zondag 4 oktober 14.30 uur Willem II - Feyenoord
Zaterdag 17 oktober 20.00 uur Willem II - FC Twente
Zondag  1 november 16.45 uur Willem II - Vitesse
Zaterdag 21 november 18.45 uur Willem II - VVV-Venlo
Zondag 13 december 16.45 uur Willem II - Sparta Rotterdam
Woensdag 23 december 18.45 uur Willem II - Ajax

 

Toin Damen / Archief Willem II

Laatste nieuws