Receptie en fanshop zaterdag extra geopendDe receptie en fanshop van Willem II zijn aanstaande zaterdag, met het oog op de wedstrijd van zondag tegen Excelsior, extra geopend. Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen supporters bij de receptie van Willem II onder andere terecht voor toegangskaarten voor deze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen én het bestellen van een SeizoenClubCard. Deze SCC krijg je dan metéén mee. Losse kaarten kun je ook hier online bestellen. Online een SCC bestellen kan hier

Fanshop
Wil je nog vóór de aftrap van Willem II – Excelsior een sjaal of petje kopen? Voor al onze merchandise kun je zaterdag eveneens tussen 13.00 en 17.00 uur naar de fanshop. Op zondag is de fanshop vanaf 11.30 uur geopend, in de rust en tot ongeveer een halfuur na afloop van de wedstrijd (ca. 16.45 uur).

Willem II-vriendenboekje
Ook het Willem II-vriendenboekje is vanaf heden verkrijgbaar in onze fanshop! Wil jij al jouw vriendjes laten schrijven in jouw enige echte Tricolores-vriendenboekje? Koop 'm dan nu voor slechts € 10,99. 

Delen mag

Laatste nieuws