Programma verplaatste Koningsdag 2019

Programma verplaatste Koningsdag 2019

Woensdag 4 september wordt de afgelaste Koningsdag ingehaald. Op het terrein voor het Koning Willem II stadion zijn van 16.00 tot 19.30 uur allerlei activiteiten en vindt uiteraard de spelerspresentatie plaats. 

Op de Koningsdag kun je onder andere jouw skills laten zien op het straatvoetbalveld of in de pannakooi, bij verschillende kraampjes meespelen om mooie (Willem II-) prijzen of een drankje drinken met andere Willem II'ers op het plein bij Jupilercafe D'n Beitel. Ook aan onze jongste stoere kerels en meisjes is gedacht: zo is er bijvoorbeeld een stormbaan, kun je je laten schminken en kun je uiteraard op de foto met Kingo! Hieronder zie je het programma.

16.00 uur / Terrein open
17.30 uur / Spelerspresentatie 
18.00 uur / Handtekeningen en foto’s scoren van jouw Willem II-helden!
19.30 uur / Einde Koningsdag

Omdat de Koningsdag deels tijdens etenstijd plaatsvindt, staan op het terrein extra eetkraampjes en zitplekken. Zo kun je samen met andere Willem II’ers gezellig aan tafel! 
 
Parkeren
Kom je met de auto? Parkeren kan gratis op P2 (voor de KingSide) of op P3 (Goirlese zijde van het stadion). Fietsen kunnen zoals bij thuiswedstrijden op de welbekende plekken gestald worden. 

Laatste kans op jouw seizoenkaart!
Op Koningsdag hebben Willem II-supporters de láátste kans om een seizoenkaart te bestellen. Inmiddels hebben al 10.250 supporters een seizoenkaart. Je kunt op Koningsdag tot 19.30 uur jouw seizoenkaart bestellen bij de stadionreceptie. Ook online kan dit tot 4 september 19.30 uur. Meer informatie over een seizoenkaart vind je hier.

Gratis bedrukking tijdens Koningsdag!
De eerste 150 wedstrijdshirts die op Koningsdag worden gekocht, krijgen een gratis bedrukking t.w.v. €17,50. De gratis bedrukking bestaat uit een eigen gekozen naam en rugnummer. Mocht je het keepersshirt willen laten bedrukken, dan kan je deze vanaf woensdag 11 september ophalen in de fanshop.

Vanaf 16:00 kan je terecht bij de fanshop om je nieuwe wedstrijdshirt te laten bedrukken.
 

Tot woensdag!

awdwd

Laatste nieuws