Programma Koningsdag 2022
Fotografie door
Geert van Erven

Zaterdag 23 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse Koningsdag. Op deze dag gevuld met activiteiten voor jong en oud speelt Willem II om 16.00 uur een oefenwedstrijd tegen Olympique Lyonnais. Deze wedstrijd is gratis, zonder toegangsticket, te bezoeken voor iedereen. De Koningsdag vindt plaats op de parkeerplaats voor de hoofdingang van het Koning Willem II stadion.

Afbeelding
Programma Koningsdag 2022

Willem II – Olympique Lyonnais

Om 16.00 uur speelt Willem II de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Olympique Lyonnais van Peter Bosz. Het stadion opent om 15.00 uur. De KingSide, de volledige lange zijde (vakken E, F, G, H en J), vak K en vak LR zijn die dag geopend. Je hebt geen ticket nodig en de toegang is gratis. Vlak voor de aftrap (rond 15.45 uur) zal de selectie en staf kort worden voorgesteld op het veld. 

Handtekeningen scoren

Na afloop van de oefenwedstrijd zal de selectie zich begeven naar het voorterrein waar het vanaf 18.45 uur mogelijk is om handtekeningen te scoren. Op het terrein zijn hiervoor vijf plaatsen aangeduid met een Willem II-beachflag. Gedurende de Koningsdag deelt Willem II kaarten uit om alle handtekeningen van jouw helden te verzamelen.

Nasser El Jackson

Op Koningsdag daagt Nasser El Jackson alle Willem II’ers uit om het tegen hem op te nemen in de pannakooi. Nasser is een Tilburgse allround straatvoetballer wie als huidig wereldkampioen alle groundmoves beheerst binnen het freestyle voetbal, zoals het pannavoetbal. Ben jij tegen zijn skills gewapend? 

Seizoenkaartverkoop

Naast de hoofdingang vind je gedurende de Koningsdag het ticketpunt. Hier is het mogelijk jouw seizoenkaart aan te schaffen voor aankomend seizoen Ook kan je hier terecht voor een lidmaatschap van de WII Kings (kidsclub). Zien we jou aankomend seizoen bij elke thuiswedstrijd in het Koning Willem II stadion?

Allerkleinsten 

Ook aan onze jongste stoere kerels en meisjes is gedacht: zo is er bijvoorbeeld een stormbaan, een springkussen en kun je deelnemen aan verschillende spellen om jouw voetbalskills te testen. Daarnaast kun je uiteraard op de foto met Kingo! 

Food & Drinks

Naast de verschillende activiteiten zal op het terrein bij Supporterscafe D’n Beitel ook een gezellig fanplein worden ingericht waar je met andere Willem II’ers onder genot van wat te eten, te drinken en muziek kan voorbeschouwen op het nieuwe seizoen.

Parkeren

Kom je met de auto? Parkeren kan gratis op P2 (voor de KingSide). Fietsen kunnen zoals bij thuiswedstrijden op de welbekende plekken gestald worden.

Bericht delen