Pitchnick013 in Koning Willem II stadion

Pitchnick013 in Koning Willem II stadion

Snak jij naar het Koning Willem II stadion en leuke tijden met vrienden en familie? Dan is 18 juli ons stadion de place-to-be! Die dag organiseert de Bonheur Horeca Groep in samenwerking met Stichting Kingzine, de supportersclub Willem II en Willem II een unieke belevenis op onze grasmat: Pitchnick013! 

Die dag vindt op de grasmat in onze thuishaven de grootste roodwitblauwe picknick van Nederland plaats. Maximaal 1000 gasten mogen hun kleedje uitvouwen en samen genieten van een volledig verzorgde picknick.

Een complete beleving
Bonheur heeft een gevarieerde picknickbox samengesteld voor € 17,50 per persoon. Tijdens de Pitchnick013 is er entertainment voor jong en oud. Illusionist Niels Houtepen treedt op, er is een voetbalbingo waarbij leuke prijzen te winnen zijn en samen met alle andere in het rood-wit-blauw geklede bezoekers kun je nog eens nagenieten van een samenvatting van het seizoen 2019-2020. 

Programma en regels
De picknick is 18 juli van 12.00 tot 14.00 uur. De binnenkomst en het verlaten van het stadion verloopt gefaseerd. Dit in verband met de regels omtrent corona, die vanzelfsprekend strikt gevolgd worden. Dat betekent dat er maximaal vier mensen uit één huishouden samen één picknickplek bezetten. Reserveren is mogelijk vanaf twee personen. Ook is de Pitchnick013 toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gasten zorgen zelf voor een picknickleed en worden uitgenodigd om zelf op een creatieve manier invulling te geven aan het roodwitblauwe thema van de middag. Signingspecialist en Willem II-sponsor Q-Promotions heeft in dat kader speciaal voor Pitchnick013 een picknickleed ontworpen dat voor een eenmalige actieprijs online te bestellen is. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan, evenals het meenemen van attributen als parasols, stoelen, e.d. Mochten de weersomstandigheden een picknick op het veld niet toelaten, dan is er een alternatief programma en neem je plaats op de tribune. 

Dichterbij kan niet 
Het idee voor de grootse picknick ontstond tijdens de succesvolle vaderdagactie die Bonheur en Willem II enkele weken geleden samen organiseerden. Martin van Geel, algemeen directeur van Willem II. 'Honderden supporters haalden die dag een Stoere Kerels-Vaderdagbox op bij het stadion. De stemming was erg goed en aan alles voelden we dat mensen de club missen. En wij hen ook. Dichterbij dan dit, kunnen we ze haast niet brengen. Wie kan er nou zeggen ooit op het hoofdveld van Willem II te hebben gepicknickt? Geweldig dat we samen met Bonheur wederom in zo’n kort tijdsbestek een ludieke actie hebben opgezet. Ik kijk ontzettend uit naar een veld vol in roodwitblauw uitgedoste supporters die samen weer even de sfeer en saamhorigheid van het stadion en onze club mogen voelen.'

Geert van Erven

Laatste nieuws