Pieter Backx WII Kings reporter tijdens Willem II - Heracles Almelo

Pieter Backx WII Kings reporter tijdens Willem II - Heracles Almelo

Willem II wist de wedstrijd tegen Heracles Almelo helaas niet met een overwinning af te sluiten. Ondanks dat de Tricolores ruim een uur met een man meer speelden, werd er verloren met 1-3. Pieter Backx (11) deed verslag namens de WII Kings.

 

Hallo mijn naam is Pieter. Ik had het geluk dat ik deze keer de Kings-reporter mocht zijn! 
Er komen voor kansen voor Willem II. Darri van Heracles mag van ver komen maar Lamprou redt. Toch veel kansen voor Willem II. Dan is er een penalty voor Willem II en een rode kaart voor keeper Castro. Oulare werd gevloerd. Duarte komt erin voor Fij de keeper van Heracles. Hij keept voor het eerst in de eredivisie, zijn debuut. Sol neemt de penalty en scoort 1-0 in de 25ste minuut. 
Aanval Heracles maar een goede redding van Lamprou. 2 Goede corners van Willem II achter elkaar, maar de tweede goal komt er nog niet. De 29ste minuut, de 2-0 hangt in de lucht. Spannend is het niet, maar er gebeurt wel veel.
Overtreding net naast de zestien. Haye neemt de vrije trap en wordt knap uit de kruising gered voor Fij, goede redding. Dit gebeurde in de 43ste minuut.

De aftrap wordt genomen door Vermeij. De wedstrijd is een beetje saai. Ze tikken gewoon wat rond. Goede kans, maar helaas wordt deze net overgeschoten. Falkenburg gaat warm lopen. Wissel: Oulare gaat eruit en Falkenburg gaat erin in de 58ste minuut.
En dan ineens een goal voor Heracles. In de 61ste minuut. Het is wel een hele mooie goal, een wereldgoal. Dan wisselt Heracles, Darri gaat eruit en Peterson komt erin. Dan weer een goal van Heracles, een goal van Peterson. Dit is dus echt een gouden wissel.

Dan wisselt Willem II, Tom Haye gaat eruit en Tom Croux komt erin. Dan ineens weer een goal van Heracles, in de 67e minuut. Er gebeurt verder niet veel, Heracles valt wat aan; Willem II ook.

In de 4 minuten extra tijd scoren beide ploegen niet meer, er gebeurt niets. Het is dus een overwinning van Heracles.

Het publiek van Willem II is boos en fluit uit. Van de Looi zegt dat je nooit tegen 10 man een voorsprong mag weggeven. Hij is erg ontevreden.

Bedankt dat ik reporter mocht zijn. Het is erg leuk om mee te maken. Siebe bedankt dat je ons alles hebt laten zien. Jammer van de uitslag.

Laatste nieuws