Palacios voor het eerst opgeroepen voor Ecuador

Palacios voor het eerst opgeroepen voor Ecuador

Diego Palacios is voor het eerst opgeroepen voor het nationale elftal van Ecuador. De ploeg van de Colombiaanse bondscoach Hernán Darío Gómez speelt op 12 en 16 oktober twee vriendschappelijke wedstrijden in Qatar. 

Palacios kwam als jeugdinternational vijfmaal uit voor Ecuador onder 20 jaar, maar werd niet eerder opgeroepen voor de A-selectie. De huidige nummer 58 van de FIFA-wereldranglijst neemt het op 12 oktober op tegen thuisland Qatar en vier dagen later tegen Oman. 

Kristinsson naar IJsland
Kristófer Kristinsson reist naar IJsland om het met Jong IJsland in twee EK-kwalificatiewedstrijden op te nemen tegen Jong Noord-Ierland en Jong Spanje. IJsland staat momenteel vierde in de poule van zes, waarvan Spanje de koploper is.  

Nations League
Donis Avdijaj speelt met Kosovo twee Nations League-wedstrijden. De Kosovaren zijn met vier punten uit twee wedstrijden koploper in Groep 3, waarin Azerbeidzjan, Malta en Faeröer Eilanden de tegenstanders zijn. Ook Aras Özbiliz is voor twee Nations League-duels met Armenië tegen Gibraltar en Macedonië opgeroepen. De aanvaller blijft echter in Nederland om te herstellen van de blessure die hij in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord opliep.

Dylan Ryan
Verdediger Dylan Ryan is eind september voor een trainingskamp met Australië onder 19 jaar afgereisd naar Australië. De eerste helft van het trainingskamp van de Young Socceroos is in Australië, het tweede gedeelte in Singapore en Indonesië. 

Datum  Tijd (NL) Wedstrijd
Donderdag 11 okt. 18.45 uur Jong IJsland - Jong Noord-Ierland
  20.45 uur Kosovo - Malta
Vrijdag 12 okt 17.30 uur Qatar - Ecuador
Zondag 14 okt. 18.00 uur Faeröer Eilanden - Kosovo
Dinsdag 16 okt. 17.30 uur Oman - Ecuador
  18.45 uur Jong IJsland - Jong Spanje


 

Laatste nieuws