Out now: Know your history-shirts

Out now: Know your history-shirts

Tilburg Tifosi. Daarbij denk je als Willem II’er aan de prachtige sfeeracties waarmee deze groep fanatieke en creatieve supporters zichzelf en de club al jaren op de kaart zetten. Afgelopen weekend spande Tilburg Tifosi met hun grootste kunstwerk ooit de kroon. Als aandenken aan deze actie presenteren Tilburg Tifosi en Willem II met trots de Know your history-shirts. 

Pol

De geweldige sfeeracties komen uiteraard niet uit de lucht gevallen. Willem II doneert ieder jaar een bedrag aan Tilburg Tifosi, waarmee de materialen (zoals doeken en verf) bekostigd kunnen worden. Ook collecteert de supportersgroep eens per jaar bij een thuiswedstrijd. Dat is komend weekend rondom Willem II – FC Utrecht wederom zo. Met de verkoop van deze Know your history-shirts, steun je ook deze collecte: de helft van de opbrengst van de shirts gaat naar Tilburg Tifosi. Het shirt kost € 18,96. De 10% korting van seizoenkaarthouders kan niet ingezet worden bij aanschaf van het Know your history-shirt.

Zondag in fanshop
Wil je jouw waardering aan Tilburg Tifosi letterlijk laten zien? Bestel jouw Know your history-shirt en draag daarmee in de toekomst jouw steentje bij aan nog meer mooie sfeeracties. De shirts zijn vanaf zondag 15 mei af te halen en te koop in de fanshop. Wij bedanken KoopJeShirt.nl en RakoPrinting voor het mede mogelijk maken van deze unieke shirts. Let op: op = op. 

Willem II Media

Laatste nieuws