Onze internationals in actie

Afgelopen dagen kwamen meerdere Willem II-spelers in actie voor de nationale elftallen. James McGarry kwam vrijdag om 11.30 uur Nederlandse tijd in actie, op zondagmiddag om 16.00 uur speelde Ché Nunnely in Uden met Nederland O20 tegen Duitsland O20. Onder leiding van John van 't Schip mocht Marios Vrousai weer in de basis starten tegen laagvlieger Lichtenstein. Vangelis Pavlidis begon op de bank en kwam in de tweede helft binnen de lijnen.

James McGarry

Op bijna 17.000 kilometer afstand van Tilburg werd op vrijdagochtend 11.30 uur afgetrapt in Wollongong, Australië.

Willem II-verdediger James McGarry kwam uit voor de Jong Nieuw Zeelandse ploeg. Het was een vermakelijke duel, dat uiteindelijk eindigde in een 1-1 gelijkspel. Vandaag om 11.30 uur speelt Jong Nieuw Zeeland nogmaals een vriendschappelijk duel tegen Australië.

Ché Nunnely

Nunnely stond afgelopen afgelopen donderdag in de basis tegen Engeland O20, maar zondag startte hij op de bank tegen Duitsland O20. De Nederlandse ploeg kwam na 25 minuten op voorsprong door een doelpunt van Tom van de Looi. In de tweede helft werd Dylan Vente gewisseld voor onze aanvaller. Helaas scoorde Duitsland na 61 minuten de gelijkmaker en werd in de 73 minuut de 1-2 gemaakt door Nicolas Kühn, die bij Jong Ajax speelt.

Griekse internationals

Na het verlies in Finland, was het voor bondscoach John van 't Schip van groot belang om de wedstrijd tegen Liechtenstein te winnen. Voor de start van het duel tegen Griekenland had Liechtenstein na vijf wedstrijden nog geen enkel punt. Om 20.45 uur, Nederlandse tijd, mocht Marios Vrousai weer in de basis beginnen.

Griekenland kwam na 33 minuten op voorsprong door een goal van vleugelaanvaller Masouras. Vangelis Pavlidis werd in de 68e minuut ingebracht voor Ioannis Fetfatzidis. Vijf minuten voor tijd kwam Liechenstein op gelijke hoogte: 1-1. Met vijf punten uit vijf wedstrijden, wordt het voor Griekenland een erg lastig verhaal om zich nog te plaatsen voor het EK.