Ons pa is d'n gekste!

Ons pa is d'n gekste!

Is jouw pa d’n beste én d’n gekste? Dan hebben wij voor Vaderdag (a.s. zondag) naast de Stoere Kerels-Vaderdagbox nog een geweldige cadeautip voor jouw vader: een Willem II-sjaal speciaal voor jouw vader, oftewel d’n beste en d’n gekste pa! 

De sjaal is online en in de fanshop verkrijgbaar. Wil je online bestellen én er zeker van zijn dat je de sjaal vóór Vaderdag in huis hebt? Bestel ‘m dan uiterlijk woensdagavond. Je kunt er ook voor kiezen de sjaal online te bestellen en vrijdag in de fanshop af te halen. Houd voor jouw afhaalbericht je mailbox in de gaten. 

De sjaal is vrijdag eveneens verkrijgbaar in de fanshop. Uiteraard kun je op deze dagen tussen 13.00 en 17.00 uur ook in onze fanshop terecht voor de laatste en sterk afgeprijsde wedstrijd- en trainingskleding van het seizoen 2019-2020.  

De sjaal zit ook in de Stoere Kerels-Vaderdagbox die tot vrijdag (12.00 uur) te bestellen is en waarvan zondag de speciale Vaderdag Drive Thru plaatsvindt! Wij wensen jou en jouw vader alvast een fijne Vaderdag!

Toin Damen

Laatste nieuws