Ons nieuwe thuisshirt

Ons nieuwe thuisshirt

Na de lancering van de mintgroene uitshirts presenteren Willem II en Robey Sportswear het thuisshirt voor het seizoen 2020-2021. Ons thuisshirt is uiteraard weer voorzien van de bekende rood-wit-blauwe verticale banen en beschikt komend seizoen over enkele fraaie details.

Het nieuwe thuisshirt heeft een traditionele kraag met een moderne knipoog naar de shirts van 1998. De zilveren strepen in de kraag komen ook terug in de mouweindes. Het clublogo op de linkerborst heeft een metallic-look, wat zorgt voor een unieke en luxe uitstraling. De achterkant van het thuisshirt is voorzien van het Tilburgse stadswapen en de tekst “’t Rood-Wit en Blauw onzer vad’ren, kleurt Willem II zo goed”, uiteraard afkomstig uit het clublied. 

Vandaag gratis bedrukking
Omdat het onze supporters gelukt is de vijf spellen van de #JachtOpJordens binnen twee uur te voltooien, ontvangt elke supporter alleen vandaag online en bij aankoop van het nieuwe thuisshirt in de fanshop gratis bedrukking.

Direct verkrijgbaar
Wil je het nieuwe shirt direct bestellen? Of ben je nieuwsgierig naar de nieuwe warming-up collectie en/of aftermatch kleding? Ga meteen naar onze webshop of kom naar onze fanshop in het Koning Willem II stadion. Vanavond is de officiële clubwinkel tot 20.30 uur geopend. Donderdag en vrijdag is de fanshop weer volgens de reguliere openingstijden geopend (13.00 – 17.00 uur).

Geert van Erven / Jules van Iperen

Laatste nieuws