Ons nieuwe rood, wit en blauw

Robey Sportswear en Willem II presenteren met trots het thuistenue van seizoen 2023 – 2024. Het thuisshirt is een ontwerp met historisch besef gestoken in een moderne en klassieke uitvoering. Het meest opvallende aan het splinternieuwe shirt zijn de rode doorlopende kraag met knoopjes en de doorgetrokken rood-wit-blauwe banen op de voorzijde.

Afbeelding
thuis

De klassieke kraag is ook aan de binnenkant rood-wit-blauw en op de achterkant staat onder het Tilburgse stadswapen onder die kraag de zin 'Stoere bend’ welbekend, Jij staat voor ied’re bal’, dat onderdeel is van ons clublied.

De broek is geheel wit met het clublogo en een rode Robey-uiting erop. De kousen zijn eveneens wit met een subtiel Robey-klavertje erop.

Direct verkrijgbaar
Het nieuwe thuistenue is direct verkrijgbaar in de fanshop en webshop. De fanshop is woensdagmiddag vanaf 13.00 uur open. Bedrukte shirts worden dit seizoen weer voorzien van officiële Willem II-rugnummers in plaats van de Keuken Kampioen Divisie-rugnummers. Klik hier om direct jouw tenue te scoren! (Bedrukte shirts kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden).

Afbeelding
adw

Bericht delen