Online uitzending supporters rondom Willem II – PSV

Online uitzending supporters rondom Willem II – PSV

Een mooi initiatief voor en door Willem II supporters: het supporterscollectief Willem II organiseert op zondag 9 mei rondom Willem II – PSV een online uitzending rondom deze thuiswedstrijd waaraan Willem II’ers de laatste jaren goede gevoelens overhouden. 

De fanatieke Willem II-supporters nemen zolang de coronamaatregelen gelden geen plaats in de stadions. Toch wil het supporterscollectief zorgen voor een stukje saamhorigheid op een wijze die past binnen de geldende regelgeving. Verschillende spelers, fanatieke supporters, oud-spelers en andere personen die aan Willem II zijn verbonden schuiven aan in de online show. De uitzending is uiteraard gratis te volgen. Supporters die de wedstrijd Willem II - PSV niet gaan bezoeken (mocht dat mogelijk zijn), kunnen dus voor, tijdens en na de wedstrijd genieten van een ‘Matchday@Home-beleving'.

Collecte Tilburg Tifosi
Gedurende de hele uitzending wordt middels een bel- en appteam gecollecteerd voor Tilburg Tifosi, die verantwoordelijk is voor alle mooie sfeeracties. Normaal gesproken organiseert Tilburg Tifosi eens per jaar een collecte rondom het stadion. Dat kan dit seizoen niet doorgaan. Om ervoor te zorgen dat Tilburg Tifosi ons in de toekomst kan blijven voorzien van prachtige doeken, wordt tijdens de uitzending constant geld voor de groepering ingezameld. Na Willem II - PSV gaat de online uitzending en collecte door.

Onder de aan Tilburg Tifosi donerende supporters worden door het supporterscollectief enkele mooie prijzen verloot. Klik hier voor meer informatie. 

Programma
De Matchday@Home start die middag om 15.00 uur. Wat je kunt verwachten? Interviews door bekende presentatoren met spelers, supporters en andere interessante Willem II- personen. Verschillende supporters schuiven aan om terug te blikken op de sfeer en beleving in het stadion de afgelopen jaren. Het volledige programma is samengesteld voor en door supporters. Ook zijn er voor supporters leuke prijzen te winnen. 

15.00 – 16.30 uur: Matchday @Home (deel 1)
16.45 uur: aftrap Willem II – PSV (via ESPN)
18.30 - 20.00 uur: Matchday @Home (deel 2)

Bekijk hier uitzending hieronder.

-

Laatste nieuws