Oefenduel tegen Quick Boys valt in het water
Auteur
Enrico van den Elshout
Fotografie door
Geert van Erven

Ook het weer was in de ban van Oranje, met code oranje in verband met zware regen- en onweersbuien. Desondanks trapte Willem II vanavond op de velden van VV Trinitas in Oisterwijk af voor een oefenduel tegen de nummer drie van afgelopen seizoen uit de tweede divisie, Quick Boys.

De gasten namen al vroeg in de wedstrijd de leiding. Na balverlies op het middenveld volgde een snelle uitbraak via de rechterflank en een puntgave voorzet op Patrick Brouwer. Met een eenvoudig tikje verschalkte hij Joshua Smits en zorgde voor de 0-1 voorsprong. Alleen Max de Waal kwam na 20 minuten in kansrijke positie, maar zijn schot ging naast het doel.

Na 25 minuten legde scheidsrechter Luc Baars de wedstrijd stil, vanwege het onweer. Na een verplichte pauze van een half uur werd de wedstrijd weer hervat, maar na vijf minuten begon het wederom te onweren. Dit betekende het definitieve einde van de wedstrijd.

Opstelling Willem II: Smits, Tirpan, Behounek, Mathijsen, Nizet, Vermeulen, Meerveld, Sandra, Doodeman, de Waal en Kehrer.

Opstelling Quick Boys: Paul van der Helm, Chima Bosman , Ivailo Staal, Leonard de Beste, Toer Bouwman, Luuk Admiraal, Jesse Reinders, Jason Meerstadt, Patrick Brouwer, Nick Broekhuizen en Marcus Scholten

Afbeelding
Gestaakt

Bericht delen