O21 wint van ADO, drie jeugdspelers bij Oranje

O21 wint van ADO, drie jeugdspelers bij Oranje

Mooie updates vanuit de Willem II Jeugdopleiding. Willem II O21 won donderdagmiddag een vriendschappelijke wedstrijd van ADO en drie jeugdspelers zijn opgeroepen voor Oranje O14! 

Sportief revanche
Het vlaggenschip van de jeugdopleiding speelde vandaag een oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag O21. In de voorbereiding op het huidige seizoen speelde Willem II O21 al tegen ADO, maar aan de Rueckertbaan werd met maar liefst 1-5 verloren van de Hagenezen. 

Dat het team een positieve ontwikkeling doormaakt bleek vanmiddag. De Tricolores wonnen met 0-1 in de Hofstad en namen dus sportief revanche. Andrei Vossen wist op aangeven van Loran Venrooy het enige doelpunt van de wedstrijd te maken (opstelling O21: Fran├žois, Van der Poel, Babo, Verhagen, Mathieu, Menelik, Paauwe, Vossen, Van de Butselaar, Venrooy).

Drie jeugdspelers bij Oranje
Willem II levert drie jeugdspelers aan het Nederlands Elftal voor jongens onder 14 jaar. Feike Muller, Rayen Nivillac en Jimmi Laarman (allen Willem II O14) ontvingen van de KNVB een uitnodiging voor een testwedstrijd op 20 oktober op het complex van sv Austerlitz.

Heel veel succes, jongens!
 

Toin Damen

Laatste nieuws