Nu live: officiële webshop Willem II!

Nu live: officiële webshop Willem II!

Woon je niet in de buurt van het stadion en wil je graag een shirtje van Willem II in je kast hebben hangen? Het is vanaf nu mogelijk om ook online je favoriete merchandise van Willem II te bestellen!

SeizoenClubCard-houders krijgen ook de gebruikelijke 10% korting. Het klantnummer op je SeizoenClubCard dat met 18 of 93 begint is je unieke kortingscode. Let op: op dit moment is het helaas niet mogelijk om méér dan een kortingscode tegelijk te gebruiken.  

Assortiment
Naast het thuis- en uittenue vind je in de online shop ook het derde tenue, trainingskleding, off-pitch kleding en merchandise zoals sjaaltjes en mutsen. Het assortiment aan fanartikelen wordt gedurende de komende maanden uitgebreid zodat een groot aantal artikelen die beschikbaar zijn in de fanshop bij het stadion, ook online te koop zal zijn. 

Gemakkelijk online bestellen
Bestellen kan gemakkelijk online via https://webshop.willem-ii.nl. Hier vind je ook alle informatie over het bestelproces, levering, verzendkosten, betaalmethoden en retourneren. Op dit moment is het alleen mogelijk om met iDeal te betalen en verzenden we alleen naar Nederland. Woon je in het buitenland en wil je graag online een shirtje bestellen? Mail dan naar fanshop@willem-ii.nl en dan zullen we je verzoek in behandeling nemen.  

Vragen?
Heb je vragen, suggesties of opmerkingen wat betreft de webshop? Laat het ons weten via fanshop@willem-ii.nl. We staan open voor suggesties om ons assortiment en de klantervaring te optimaliseren. 

Veel shopplezier!
 

Laatste nieuws