Nieuw: Willem II De Podcast

Nieuw: Willem II De Podcast

De eerste aflevering van “Willem II De Podcast” is vanaf nu te beluisteren. In samenwerking met JUKE lanceerden wij onlangs Willem II Radio, het online 24/7 radiokanaal van de club waar op wedstrijddagen rechtstreeks verslag wordt gedaan van alle wedstrijden. Bij die samenwerking hoort ook een maandelijkse podcast, waarvan nu de eerste editie te beluisteren is.

Daags na afloop van de Nederlandse transferwindow gaat presentator, radioverslaggever en stadionspeaker Pim Smolders in gesprek met Teun Jacobs, Wessel Dammers en Michael de Leeuw. Jacobs vertelt over het nepnieuwsbericht waarmee hij De Leeuw wilde overtuigen om naar Tilburg te komen. Ook vertelt hij over zijn kennismaking met Jeremy Bokila en de kledingkeuze van de spits waar de ‘td’ zijn bedenkingen bij had.

fvfv

De Leeuw, die als FC Groningen-teamgenoot met Dammers op trainingskampen een kamer deelde, vertelt over de vriendschap die tussen het tweetal ontstaan is. Dammers licht toe waarom een transfer naar Denemarken niet doorging en waarom hij uiteindelijk weer terugkeerde in Tilburg. 

Naast alle mooie en grappige anekdotes wordt uiteraard ook stilgestaan bij de huidige resultaten, de transfermarkt, de sfeer in de groep en het geloof dat de ommekeer in de resultaten niet lang op zich laat wachten. 
 

Willem II Media

Laatste nieuws