Nieuw recordaantal seizoenkaarthouders na verlengperiode

Nieuw recordaantal seizoenkaarthouders na verlengperiode

Dinsdag was de laatste dag dat supporters hun seizoenkaart konden verlengen. Na drie weken staat de teller op 7012 supporters die hun seizoenkaart hebben verlengd. Daarmee is het totale aantal van vorig jaar na de verlengperiode ruimschoots overtroffen. Vanaf donderdag start de 'verhuisperiode' en kunnen supporters die graag verplaatsen naar een andere plek in het stadion dit aangeven.

Met 7012 supporters die hun seizoenkaart verlengden is een nieuw record gevestigd. In 2019 stond de teller na een vergelijkbare periode op 6250 supporters. Wij willen onze supporters die hebben verlengd enorm bedanken voor hun support!

KingSide bijna vol
Van deze 7012 seizoenkaarthouders hebben 2169 supporters een plek op de KingSide. Dat betekent dat deze zijde bijna helemaal vol is. Voor de bijna 700 supporters die voor dit vak op de wachtlijst staan, betekent dit dat een groot deel genoegen moet nemen met een seizoenkaart voor een ander vak. Iedereen die een plekje heeft weten te bemachtigen, wordt hierover op korte termijn geïnformeerd. Ook alle mensen die niet naar de KingSide kunnen verhuizen, ontvangen op korte termijn bericht.

Verhuisperiode en vrije verkoop
De verhuisperiode loopt van 4 t/m 11 juni. Klik hier om direct je 'verhuizing' door te geven. Op maandag 15 juni begint de vrije verkoop. Klik hieronder voor meer informatie en onze openingstijden van de receptie.

Jules van Iperen / Willem II Media

Laatste nieuws