Neem de Kingo Instagram over

Neem de Kingo Instagram over

Instagram, Facebook, Snapchat… Ben jij altijd online én volg jij Willem II op de voet? Dan is dit jouw kans om met je Instagram-skills Kingo te helpen tijdens Willem II – AZ op zondag 24 februari. 

Kingo heeft het namelijk veel te druk om zijn Instagram bij te houden tijdens een wedstrijd en zoekt een eigen Instagram-reporter. Als Kingo Instagram-reporter loop jij mee met Kingo tijdens zijn activiteiten rondom een thuiswedstrijd van Willem II én mag je verslag doen op het Instagram-account van Kingo. 

Denk hierbij aan de volgende activiteiten: 
♦ Kingo tijdens de warming-up
♦ Rondje langs het veld
♦ Bezoek aan vak K 
♦ Opkomst spelers
♦ Kingo volgen na de wedstrijd

De deelnemer...
♦ Is in het bezit van een eigen smartphone met internetverbinding
♦ heeft affiniteit met Instagram
♦ Is minimaal 8 jaar oud en lid van de WII Kings
♦ is vanaf twee uur voor de wedstrijd (die begint om 16.45 uur) beschikbaar

Begeleiding
De Kingo Instagram-reporter wordt begeleid door de WII Kings vrijwilligers en Willem II Media. De reporter ontvangt drie wedstrijdkaarten voor hem en zijn ouders/verzorgers. Zij mogen bij het verzamelen alvast plaatsnemen op de tribune. 

Geef je snel op!
Tot en met vrijdag 15 februari kun je je inschrijven via deze link. Er wordt persoonlijk contact opgenomen met de winnaar of winnares. 

Lid worden
Nog geen lid van de WII Kings? Meld je dan snel aan en profiteer mee van deze actie. Bekijk hier onze WII Kings lidmaatschapsactie!
 

Laatste nieuws