Nederland - Engeland in Koning Willem II stadion

In voorbereiding op het WEURO 2017 – het EK Voetbal voor vrouwen -  speelt het Nederlands vrouwenelftal op dinsdag 29 november een oefeninterland in het Koning Willem II stadion.

De ploeg van bondscoach Arjan van der Laan speelt een oefeninterland tegen Engeland. Het duel in het Koning Willem II Stadion begint om 19.00 uur. Tilburg is tevens één van de speelsteden voor het EK dat in de zomer van 2017 in Nederland plaatsvindt. In Tilburg worden vijf wedstrijden gespeeld.



Kaartverkoop

Toegangskaarten voor de wedstrijd tegen Engeland zijn per direct verkrijgbaar via www.onsoranje.nl, of bij de receptie van het Koning Willem II stadion. Houd voor meer informatie daarover deze website in de gaten.

Tarieven

De prijs voor een losse kaart is €10,-. Houders van een OnsOranje ClubCard krijgen 10% korting en groepen vanaf tien personen betalen €6,- per kaart.



WEURO 2017

De Oranjedames plaatsten zich onlangs voor WEURO 2017 door als groepswinnaar te eindigen in de poule. De laatste keer dat beide landen tegenover elkaar stonden  was op 9 maart 2015. Destijds eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel.

Bericht delen