'MVV durft te voetballen'

Zonder Ringo Meerveld moet Willem II het zondag opnemen tegen MVV. De aanvallende middenvelder heeft aan het duel tegen ADO hamstringklachten overgehouden en is er evenals Freek Heerkens, Dani Mathieu, Pol Llonch en de geschorste Lucas Woudenberg niet bij. 

Trainer Reinier Robbemond verwacht dat Meerveld binnenkort weer inzetbaar is. ‘We verwachten Ringo niet wekenlang te moeten missen, maar ik kan ook niet garanderen dat hij er volgende week in Den Bosch wel weer bij is.’ 

Linksback?

Door de schorsing van de vaste linksback Lucas Woudenberg gaat Robbemond voor het eerst dit seizoen (Lesquoy vertrok in januari, red.) een andere speler op die plek zetten. ‘Niels van Berkel, Valentino Vermeulen en eventueel Joeri Schroijen komen daarvoor in aanmerking’, zegt Robbemond, die zich over de opstelling op de vlakte hield. Voor de positie van Ringo Meerveld gaat de hoofdtrainer voor Thijs Oosting of Michael de Leeuw kiezen. 

'MVV durft te voetballen'

MVV kent een sterk seizoen. Vooral in de eerste seizoenshelft werd uitstekend gepresteerd. Sinds de winterstop is de klad er enigszins ingekomen. ‘MVV is een ploeg die van achteruit durft te voetballen. Dat zie je in de KKD niet vaak. Het is een ploeg met lef en voetballend vermogen. Ze presteren de laatste maanden wat minder, maar hebben daarin toch van koploper PEC gewonnen. Kortom, MVV is een serieuze tegenstander voor ons.’ Voor Willem II - MVV zijn nog zo'n 250 kaarten verkrijgbaar. Kijk voor beschikbaarheid en prijzen in de Online Ticketshop. Willem II - MVV wordt uitgezonden door ESPN en is te volgen via Willem II Radio en het matchcenter. 

Afbeelding
training

Bericht delen