Minuut stilte voor overleden Willem II'ers

Willem II neemt zondag voorafgaand aan Willem II – PEC Zwolle een minuut stilte in acht. Dit doet de club om Willem II’ers die in 2019 zijn overleden nog een keer te herdenken. 

Martin van Geel, algemeen directeur: ‘Met ingang van 2020 willen we bij iedere eerste competitiewedstrijd van een nieuw kalenderjaar stilstaan bij de Willem II’ers die in het jaar daarvoor zijn overleden. Bij het overlijden van sommige personen die zich op welke manier dan ook voor Willem II hebben ingezet wordt wel een minuut stilte in acht genomen en bij anderen niet. We vinden dat er onderscheid moet zijn en dat uitzonderingen gemaakt kunnen worden. Door ons beleid op dit gebied enigszins aan te passen en deze minuut aan het begin van een jaar te introduceren, kunnen we bijvoorbeeld ook overleden vrijwilligers het moment van stilte geven dat zij absoluut verdiend hebben. Daarnaast willen we met deze minuut ook alle supporters de gelegenheid geven om hun overleden dierbaren die Willem II een warm hart toedroegen te herdenken.'

Voorafgaand aan Willem II – PEC Zwolle wordt naast alle overleden Willem II'ers in het bijzonder stilgestaan bij zes Willem II’ers die in 2019 overleden. Dit zijn Loek Heestermans, Gabor Keresztes, Jan Stabel, Henk van Meel, Hans Verèl en Ad Damen. 

Bericht delen