MAX officiële kledingpartner Willem II 

MAX officiële kledingpartner Willem II 

MAX Luxury Menswear kleedt met ingang van dit seizoen de selectie en medewerkers van Willem II. De modewinkel aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg is voor minstens twee seizoenen de officiële kledingpartner van de Tricolores. 

MAX verzorgt de volledige clubkostuums op wedstrijddagen en bijzondere gelegenheden, voor zowel de spelers en de staf als alle overige medewerkers. Bij MAX staat de klantbeleving centraal. Het draait volledig om de persoonlijke en goede service gecombineerd met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. 

Goed kleden
Willem Arts namens MAX: ‘Wij richten ons op de moderne man met de ambitie om zich goed te kleden en een positieve indruk te maken in zowel zijn zakelijke als persoonlijke omgeving. Je vindt bij ons een fashion mix voor het midden- en hoogsegment, met merken zoals Jacob Cohen, Stone Island, Gentiluomo, Dsquared2, C.P. Company, Nubikk en nog veel meer. Het goede gevoel meegeven staat in alles bij MAX centraal.’

Martin van Geel en Willem Arts

Officiële kledingpartner
MAX is al 25 jaar sponsor van Willem II en is met ingang van dit seizoen ook officieel kledingpartner van de Tricolores. ‘Met deze samenwerking valt alles op zijn plaats. Onze grote passie Willem II gecombineerd met de passie voor mode op het hoogste niveau’, aldus Arts. 

Goede naam
Martin van Geel: ‘Allereerst wil ik namens de club Kristels Fashion bedanken voor de jarenlange prettige samenwerking. Vanaf dit seizoen slaan wij de handen ineen met MAX, dat een goede naam heeft in de kledingbranche en ‘Italiaanse’ kwaliteit nastreeft. We kijken uit naar deze nieuwe samenwerking.’

Toin Damen

Laatste nieuws