Max ICT business partner Willem II

Max ICT business partner Willem II

Max ICT en Willem II hebben de huidige samenwerking verlengd en uitgebreid. De Tilburgse specialist als online aanbieder van computerproducten en ICT-diensten is de komende drie seizoenen business partner van de Tricolores. 

De afgelopen jaren werkten Max ICT en Willem II op kleinere schaal al samen. Die samenwerking is wederzijds goed bevallen, waardoor Max ICT de band met de club graag wilde intensiveren. ‘We merken dat Willem II een warme club is met sterke ambities op sportief en organisatorisch gebied. Max ICT herkent zich hier ook nadrukkelijk in en is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld tot een goede zakelijke totaal ICT partner voor veel zakelijke klanten welke ook sterk in de regio zitten’, zegt Jeroen van Daalen (algemeen directeur Max ICT). 

Businessclub 
Van Daalen is onder andere te spreken over de faciliteiten en netwerkmogelijkheden van de businessclub van Willem II. ‘Willem II bied ons de mogelijkheden om met onze klanten op een persoonlijke wijze vanuit de FIER-box mooie stappen in onze samenwerkingen te zetten. Alle faciliteiten zijn hiervoor aanwezig en we kijken tevens uit om onze box-partners te leren kennen.’

Bericht delen