Matthias Verreth kiest voor Willem II

Matthias Verreth kiest voor Willem II

Willem II heeft overeenstemming bereikt met Matthias Verreth. De middenvelder van Belgische komaf zette zaterdagochtend zijn handtekening onder een verbintenis tot 2024.

Verreth (24) kwam vorig seizoen in de tweede seizoenshelft uit voor FC Eindhoven. Hij drukte zijn stempel op het spel van FC Eindhoven, dat in de halve finale van de play-offs om promotie nipt uitgeschakeld werd door ADO Den Haag. Volgens Verreth hielp zijn spel bij FC Eindhoven bij aan zijn stap naar Willem II. ‘Bij Eindhoven heb ik veel wedstrijden gespeeld en mezelf laten zien. Ik denk dat ik daardoor mezelf in de kijker van Willem II gespeeld heb’, zegt Verreth. 

Hofland
Zijn aanstaande trainer (Kevin Hofland) is een bekend gezicht. ‘Kevin was assistent-trainer van het jeugdteam waarin ik in de PSV-jeugd speelde. Het is een fijn gevoel als bij een nieuwe club iemand rondloopt die je al kent.’ Bij Jong PSV speelde Verreth tussen 2015 en 2019 in totaal 81 wedstrijden. 

Overtuigend Willem II
De gesprekken met Hofland en Teun Jacobs waren voor Verreth doorslaggevend om voor Willem II te kiezen. ‘Er waren meer clubs die interesse in me toonden, maar uiteindelijk vond ik de wil van Willem II om mij per se binnen te halen én het vertrouwen dat in mij uitgesproken is, zeer overtuigend.’ 

Matthias, van harte welkom in Tilburg! We wensen je veel succes!

Jules van Iperen

Laatste nieuws