Marbella (Dag 6): vizier op scherp stellen

Marbella (Dag 6): vizier op scherp stellen

De zesde dag van het trainingskamp was de laatste waarop de selectie Willem II op de velden van Atalaya trainde en de een na laatste dag van Willem II in Spanje.

Tijdens de ochtendtraining werden de viziers voor de wedstrijd tegen de reserves van Borussia Dortmund op scherp gesteld. Na de warming-up en wat loopoefeningen, werden de vier doelmannen verdeeld over twee doelen en werkten de spelers op allerlei manieren af. Een-op-een met de keeper, met voorzetten van de linker- en rechterflank en door middel van een passeerbeweging een medespeler voorbij te gaan en op goal te vuren. 

Vervolg en foto's onder video


De laatste training was met het oog op de wedstrijd de kortste van deze week. Iets langer dan een uur stond een uitgedund Willem II op het veld. Donis Avdijaj haakte geblesseerd af, Fran Sol was ziek en James McGarry, Fernando Lewis en Jarno Abbel werkten ieder een eigen programma af. Door een doelpunt van Kristófer Kristinsson tijdens de afsluitende partijvorm, won team wit van team rood. Na het laatste fluitsignaal zat de negende en laatste training erop. 

Vrijdag is om 12.00 uur de aftrap van Willem II – Borussia Dortmund II. De wedstrijd is via ons live Twitter-verslag te volgen. Om 20.10 uur vliegen de selectie en staf terug naar Nederland. 

Laatste nieuws