Marbella (Dag 4): meer zonder dan mét bal

Marbella (Dag 4): meer zonder dan mét bal

Willem II is alweer halverwege het trainingskamp in Marbella. Dinsdag was de derde trainingsdag, woensdag volgt één training, donderdag twee en vrijdag is de vriendschappelijke wedstrijd tegen Borussia Dortmund II. 

De ochtendtraining werd gekenmerkt door het vele loopwerk. De technische staf had meer oefeningen zonder dan mét bal voor de selectie in petto. Hoofdtrainer Adrie Koster leidde zelf het eerste halfuur de uitgebreide rek- en streksessie. Daarna was er voor kort een partijvorm mét bal, maar al gauw volgden twee uitgebreide loopoefeningen van ieder twintig minuten en als afsluiter de cooling-down. Fernando Lewis sloot bij de onderdelen zonder bal aan bij de groep, maar moest de partijvorm aan zich voorbij laten gaan.

Vervolg en foto's onder video


Na de middagpauze werd om 16.30 uur aan de tweede training begonnen. Ook die begon met loopwerk. Daarna werd uitgebreid de tijd genomen voor een partijvorm op een dusdanig klein veld, dat vooral de technische begaafde spelers hun vingers konden aflikken. Toen de zon aan zijn aftocht was begonnen, zat dag vier er voor Willem II op.

Laatste nieuws