Maatregelen tot begin april uitgebreid

Maatregelen tot begin april uitgebreid

Alle trainingen en wedstrijden van het eerste elftal en jeugdteams van Willem II gaan tot en met maandag 6 april niet door. Ook alle andere clubgerelateerde activiteiten hebben niet langer doorgang. Dit heeft te maken met de aanvullende maatregelen en adviezen met betrekking tot het coronavirus die de overheid op zondag 15 maart bekendmaakte.

Het kabinet maakte bekend dat naast sportclubs ook horeca en onderwijs voor bepaalde tijd de deuren sluiten. De UEFA heeft dinsdag 17 maart een digitaal overleg met de Europese voetbalbonden om te praten over gevolgen van de corona-uitbraak voor de laatste weken van de competities en EURO 2020. 

Stadion gesloten
Door de onmiddellijke ingang van deze maatregelen sluit ook het Koning Willem II stadion. De receptie en fanshop sloten al eerder, maar ook telefonisch zijn wij per direct niet langer bereikbaar. Voor vragen over tickets, webshopbestellingen of algemene zaken vragen we je een e-mail te sturen naar een van onderstaande e-mailadressen. Met supporters die na donderdag 12 maart een webshopbestelling hebben gemaakt, wordt persoonlijk contact opgenomen. 

Onderwerp E-maildres
Tickets ticketing@willem-ii.nl
Webshop fanshop@willem-ii.nl
Overige info@willem-ii.nl 

Tot en met 6 april gaan ook alle activiteiten van Bonheur Horeca Groep in het stadion niet door. 

Indien er relevante ontwikkelingen zijn, houden we je daar via onze kanalen uiteraard van op de hoogte. 
 

Willem II Media

Laatste nieuws