Lucas Woudenberg vertrekt naar Valenciennes FC
Fotografie door
Geert van Erven

Lucas Woudenberg verlaat Willen II en vertrekt per direct naar Valenciennes FC, een club uit Frankrijk die momenteel in Ligue 2 uitkomt. Afgelopen dagen ontbrak de verdediger op de training om zijn transfer af te ronden. 

De linksback tekende in de zomer van 2022 zijn contract in Tilburg. Woudenberg was afgelopen seizoen zowel onder trainer Kevin Hofland als Reinier Robbemond basisspeler. Hij miste bijna geen wedstrijd en speelde 39 wedstrijden in het rood, wit en blauw.

Voor de 29-jarige verdediger is het zijn eerste buitenlandse avontuur. ‘Ik heb altijd de ambitie gehad om mijn voetbalcarrière voort te zetten in het buitenland. Nu die kans zich voordeed, wilde ik die niet laten liggen. Ik wil de club heel veel succes wensen in de toekomst. Spelers, stafleden en supporters, bedankt!’
 

Technisch directeur Teun Jacobs: ‘Lucas heeft zich elke dag 100% ingezet voor de club. Het is een op en top professional en we gunnen hem deze stap van harte.

Met het vertrek van Woudenberg is de linksbackpositie niet meer dubbel bezet. ‘We hebben het voornemen om een vervanger voor Lucas aan te trekken om de concurrentie op de linksbackpositie te behouden’, licht Jacobs toe.

Lucas, heel veel succes in Frankrijk!
 

Bericht delen