Logistic Force ook rugsponsor op het thuisshirt

Logistic Force ook rugsponsor op het thuisshirt

Naast de rugpositie van het uitshirt siert het logo van Logistic Force komend seizoen ook de achterzijde van het thuisshirt.

Logistic Force is al meer dan tien jaar sponsor bij Willem II en sinds het seizoen 2019-2020 verbonden als rugsponsor op het uitshirt. Komend seizoen staat het bedrijf met Tilburgse roots ook op de achterkant van het thuisshirt. De snelgroeiende HR-dienstverlener heeft inmiddels 20 vestigingen in Nederland en groeit stevig door. 

Naamsbekendheid
‘Middels de samenwerking met Willem II kunnen we onze ambitie om door te groeien op een goede manier invullen. Onze naamsbekendheid is de afgelopen jaren al enorm gegroeid. Met de invulling van de rugpositie op het thuisshirt van Willem II geven we dat het komend jaar een extra boost. Zeker in het aankomende jubileumseizoen zijn we er trots op dat ons logo het mooie Willem II-shirt siert!’ zegt Geert van der Werf van Logistic Force.


Merk versterken
Jos de Kruif, Manager Commerciële Zaken Willem II: ‘Het is een geweldig signaal dat Logistic Force haar sponsorship met Willem II verder uitbreidt met de rugpositie van het thuisshirt. Daarmee bieden we Logistic Force een mooi platform om hun merk verder te versterken. De samenwerking is de afgelopen jaren uitstekend bevallen dus we zijn zeer verheugd met deze uitbreiding van het partnership. Met dit nieuwe contract met Logistic Force hebben we een waardige opvolger voor Brussels Airport gevonden’.

Jouw betere baan
Benieuwd wat Logistic Force voor jou kan betekenen? Bezoek de website voor uitdagende vacatures bij jou in de buurt! Solliciteer direct en ga voor die betere baan als; Chauffeur CE, bijrijder, vakantie- of weekendkracht, Heftruckchauffeur, Reachtruckchauffeur, Orderpicker enz.

-

Laatste nieuws