Liveblog Marbella / Dag 6

Liveblog Marbella / Dag 6

Dag 6 staat volledig in het teken van de vriendschappelijke wedstrijd tegen Hibernian FC. Om 12.00 uur is in Sotogrande, op ruim een halfuur rijden naar het westen, de aftrap. 

Willem II begint met de bekende namen, al zal na de rust vermoedelijk veel gewisseld worden om ook andere jongens aan het werk te zien. Miquel Nelom, die vorig seizoen nog actief was bij Hibernian FC, zit op de bank. 

Het staat halverwege de wedstrijd 0-1! Na een hoekschop van Mats Köhlert knikt Freek Heerkens bij de eerste paal de bal richting de verre hoek. Doelman Adam Bogdan is kansloos en ziet de bal binnenvallen: 0-1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kop, kijk, juich! 😁 #hibWIL is 0-1 bij rust door Freek Heerkens! #VamosTricolores🇪🇸

Een bericht gedeeld door Willem II Tilburg (@willemii) op


Na negentig minuten moeten de Tricolores helaas toch als verliezers van het veld stappen. Twee goals van Olly Shaw, waarvan de eerste vanaf de stip, brengen Hibernian toch de winst. De 2-1 viel in de laatste minuut. 

Het verslag van de wedstrijd vind je hier. Na de middaglunch in Hotel Barcelo kregen de spelers het restant van de dag vrij. Zaterdagochtend staat nog een korte training gepland, waarna de Tricolores zich gaan opmaken voor de terugreis naar Tilburg. 

Toin Damen

Laatste nieuws