Liveblog Marbella / Dag 5

Liveblog Marbella / Dag 5

De donderdag is de enige dag waarop de Tricolores nog twee keer op het trainingsveld aan de slag gaan. Om 10.00 uur en 16.30 uur staan weer twee trainingen op het programma, waarna het vizier gericht wordt op de vriendschappelijke wedstrijd tegen Hibernian FC, vrijdag om 12.00 uur. 

Na de warming-up die donderdagochtend werd uitgevoerd met elastieken, deden de spelers in duo's allerlei passingsopdrachten. De zon liet zich na twee zonnige trainingsdagen ditmaal niet zien.


Daarna werd tot het einde van de training partijtje gespeeld, eerst in drie kleine teams en later op een groter veld in twee grote teams. James McGarry moest helaas ook vanmorgen de groepstraining aan zich voorbij laten, maar keerde wel weer terug op het gras. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The morning session 📸 #VamosTricolores🇪🇸

Een bericht gedeeld door Willem II Tilburg (@willemii) op

Tijdens de donderdagmiddagtraining, de laatste voor Willem II - Hibernian FC, werd na een groot positiespel ook een grote partijvorm gespeeld. Op James McGarry na was iedereen van de partij. Na een goed uur sommeerde trainer Adrie Koster de selectie de bus in te stappen en rust te nemen, om vrijdag om 12.00 uur goed voor de dag te komen tegen de Schotten. 

Toin Damen

Laatste nieuws