Langere samenwerking met JvESCH

Willem II en JvESCH hebben onlangs de huidige samenwerking uitgebreid. JvESCH was al verantwoordelijk voor het grasonderhoud van de Willem II Jeugdopleiding. De komende vijf jaar wordt door het Tilburgse bedrijf ook het stadionveld en de twee trainingsvelden achter het stadion behandelt. 

De komende vijf jaar neemt het gespecialiseerde personeel en materieel van JvESCH het onderhoud van de velden onder haar hoede. Hieronder valt het groot onderhoud, het gewone onderhoud en alles wat hierbij komt kijken. JvESCH bezit materieel van optimale kwaliteit en heeft de juiste expertise in huis. Dit maakt dat de velden van Willem II in de juiste handen zijn bij JvESCH. 

Trots op samenwerking

‘Het is geweldig om het vertrouwen van een club als Willem II te mogen ontvangen, om de voor hen zo belangrijke hoog niveau velden te mogen onderhouden. Daarnaast is het mooi om samen te werken met zo’n vooraanstaande club uit Tilburg, waar ook één van onze vestigingen zich bevindt’, aldus Ton van Esch. Hij is trots op de samenwerking met Willem II. ‘We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en een mooie toekomst, met overwinningen voor Willem II.’ 

Afbeelding
veld

Bericht delen