Koster: 'Zolang er een kans is, moet je erin geloven'

Koster: 'Zolang er een kans is, moet je erin geloven'

Willem II kan in de laatste competitiewedstrijd van het Eredivisieseizoen weer een beroep doen op Timon Wellenreuther. De doelman heeft de trainingen van maandag en dinsdag goed doorstaan en zit weer bij de wedstrijdselectie. 

Fernando Lewis ontbreekt wel nog in de wedstrijdselectie. De rechtsback heeft nog teveel last van zijn knie. Trainer Adrie Koster moet ook de geblesseerden Elmo Lieftink en Justin Ogenia missen in Den Haag. 

Play-offs?
Op de vraag of het halen van de play-offs nog realistisch is, antwoordde Koster: ‘We zijn helaas afhankelijk van het resultaat in Emmen. Maar zolang er een kans is, moet je erin geloven en voor gaan. Als we dat niet doen, kunnen we beter niet de bus instappen.’

ADO
Tegenstander ADO steekt de laatste weken in goede vorm. Vier van de vijf laatste wedstrijden werden gewonnen. Koster: ‘ADO is een hele stugge ploeg die momenteel in goede doen is. Wij doen het dit seizoen niet verkeerd in uitwedstrijden. Het wordt dus interessant, al zou ik niet weten waarom we morgen niet ook in Den Haag zouden kunnen winnen.’

Knop om
Drie dagen na de voorlaatste speelronde, staat dus de laatste speelronde op het programma. Koster vindt het fijn dat na het pijnlijke verlies tegen FC Emmen, al snel de wedstrijd in Den Haag volgt. ‘De afgelopen twee dagen stonden vooral in het teken van herstellen en snel de knop omzetten. We willen het seizoen met winst afsluiten. Of we daar voor play-offs genoeg aan hebben, moet nog blijken. Van mij mogen er nog wel wat potjes gespeeld worden’, zei Koster met een knipoog. 

ADO Den Haag - Willem II begint woensdagavond om 19.30 uur.
 

Laatste nieuws