Koster: 'Lewis is er tegen VVV niet bij'

Koster: 'Lewis is er tegen VVV niet bij'

Fernando Lewis ontbreekt in de uitwedstrijd tegen VVV Venlo. Dat maakte trainer Adrie Koster vrijdag aan de regionale media bekend. De verdediger heeft een spierblessure. 

‘Ik ben bang dat we hem even moeten missen’, aldus Koster, die geen uitspraken kon doen over de revalidatietijd van de rechtsback. Naast Lewis ontbreken in Venlo ook Donis Avdijaj, Diego Palacios en Karim Coulibaly. De Fransman maakt komende maandag in Enschede bij Willem II 2 na een maandenlange revalidatie zijn rentree. 

Fysiek en snel
VVV boekte bij de seizoenouverture in augustus een nipte 0-1 overwinning in Tilburg. ‘VVV is een lastige ploeg, met veel fysiek sterke en snelle jongens. Ik verwacht dat we gewaagd aan elkaar zijn en het een spannende pot kan worden’, aldus Koster.

'Niet eerder meegemaakt'
Die spanning heeft onder andere te maken met de kleine verschillen op de ranglijst. Koster: ‘Ik heb niet eerder meegemaakt dat de verschillen op de ranglijst in deze fase van het seizoen nog zó klein zijn. Dat zal vermoedelijk tot het einde van het seizoen zo blijven. Daardoor is het iedere keer weer een extra uitdaging om te winnen, want als je verliest kun je zomaar twee plekken kelderen.’

VVV Venlo – Willem II begint zaterdag om 20.45 uur. Een voorbeschouwing lees je hier
 

Laatste nieuws