Koster: 'FC Utrecht is er beter op geworden'

Koster: 'FC Utrecht is er beter op geworden'

Willem II kan ook tegen FC Utrecht niet beschikken over Damil Dankerlui. 'De afwezigheid van Damil duurt wat langer dan we dachten', vertelde trainer Adrie Koster vrijdag tijdens het persmoment. Of de multifunctionele Dankerlui nog vóór het interlandweekend (12-13 oktober) aan speelminuten toekomt, is volgens Koster zeer de vraag. 

Ook Michael Woud zit nog in de lappenmand. Mede daardoor werd deze week de Griekse doelman Georgios Strezos vastgelegd én jeugdkeeper Connor van den Berg definitief overgeheveld naar de A-selectie. 'Maar dat heeft er vooral mee te maken dat we graag met vier keepers trainen. Dan hebben we qua trainingsvormen wat meer opties.'

Zwaarder programma
Zondag wacht in De Galgenwaard FC Utrecht. De ploeg van John van den Brom is volgens Koster een ploeg die dit seizoen in de top vijf kan eindigen. 'Utrecht is er in mijn ogen als spelersgroep op vooruit gegaan. Dat is nog niet volledig terug te zien in de resultaten en hun plek op de ranglijst, maar ze hebben op papier een zwaarder programma achter de rug dan wij. Ze hebben veel snelheid en voetballend vermogen. Ze gaan ongetwijfeld nog stijgen. 

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing met Adrie Koster.


Fotografie © Toin Damen

Laatste nieuws