Koster: 'FC Twente is een pittige tegenstander'

Koster: 'FC Twente is een pittige tegenstander'

Willem II hervat zaterdag de competitie tegen FC Twente. Dat doen de Tricolores nog altijd zonder de geblesseerde Damil Dankerlui, waarvan trainer Adrie Koster verwacht dat hij volgende week de groepstraining hervat. 

Naast Dankerlui en Fernando Lewis, zit ook Dylan Ryan in de lappenmand. De verdediger moest afgelopen week zijn trainingsstage met Australië onder 23 jaar vanwege een blessure noodgedwongen afbreken. De overige internationals keerden gelukkig wel terug van hun interlandoptredens, waarvan Pavlidis, Vrousai en Ndayishimiye donderdagochtend als laatsten aansloten bij de groep. 

Veranderd FC Twente
De laatste wedstrijd tegen FC Twente speelde Willem II begin dit jaar in het TOTO KNVB-bekertoernooi. In Enschede kwam Willem II tweemaal op achterstand en door een laat doelpunt van Kristófer Kristinsson gingen de rood-wit-blauwen door naar de halve finale. Koster verwacht dat zijn ploeg de handen vol gaat krijgen aan de Tukkers. 'FC Twente is een sterke ploeg met veel aanvallende kwaliteiten. Spelers als Aitor en Vuckic moeten we goed in de gaten houden.'

Bekijk de hele voorbeschouwing met Koster hier. 


Fotografie © Toin Damen

Laatste nieuws