Koster: ‘Emmen heeft de punten ook nodig'

Koster: ‘Emmen heeft de punten ook nodig'

Willem II moet het zondag tegen FC Emmen stellen zonder Timon Wellenreuther. De doelman ondervindt opnieuw last van zijn heupblessure en moet de laatste thuiswedstrijd van dit Eredivisie-seizoen aan zich voorbij laten gaan. 

Naast Wellenreuther ontbreken ook Justin Ogenia (blessure) en Elmo Lieftink in de wedstrijdselectie. Lieftink ondergaat komende week opnieuw een operatie aan zijn pols, waar hij sinds de winterstop last van heeft.

Bekerfinale
Uiteraard ging het tijdens het persmoment ook nog over de verloren bekerfinale. 'Tot die twee snelle doelpunten van Ajax deden we goed mee. Maar daarna werd het voor ons erg moeilijk om terug te komen in de wedstrijd. We hebben de paar kansen die we kregen niet benut en moesten ons meerdere erkennen in Ajax.' 

Play-offs
Door de kortste weg naar Europees voetbal is met het finaleverlies een streep gezet, maar ook via de play-offs kan 'Europa' nog bereikt worden. 'Daarom moest de knop snel om. Met twee wedstrijden in vier dagen hebben we een belangrijke week voor de boeg.' Zondag wacht de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. 'Dat wordt vanwege verschillende belangen een interessante pot. Zij hebben de punten ook nodig. Emmen zal het ons allesbehalve gemakkelijk maken', besloot Koster.

Kaartverkoop
Voor Willem II – FC Emmen zijn 13.320 (update vrijdag, 14.30 uur) kaarten verkocht. Kaarten zijn online tot de aftrap verkrijgbaar. De stadionkassa’s zijn zondag vanaf 13.00 uur geopend. De receptie is gesloten. Voor alle merchandise kun je vanaf 11.30 uur in de fanshop terecht. 
 

Laatste nieuws