Koningsclublid Jan Boeren overleden

Koningsclublid Jan Boeren overleden

Op Goede Vrijdag kwam het droevige bericht tot ons dat mede-Koningsclublid Jan Boeren, op 77-jarige leeftijd vrij onverwacht is overleden. 

Jan was een Bourgondiër, een Brabander en een trotse Broekhovenaar. Hij hield van een lach en een goed glas bier. We verliezen met Jan allemaal een vriend, een markant persoon, een levensgenieter en een zeer gedreven oud-Koningsclub bestuurslid. Jan schreef zich bij de start gelijk voor drie jaar in en noemde de Koningsclub meermaals het beste besluit dat Willem II ooit genomen heeft. Hij voelde zich er als een vis in het water door de vele bekenden en gelijkgestemden om hem heen. Hij nam als bestuurslid het stokje over van Michael Sweep en was als zodanig verantwoordelijk voor de activiteiten.

Voetbalcafé
Vooral het Voetbalcafé ging hem na aan het hart. Hij haalde bekende personen als Jan Reeker, Jeroen Latijnhouwers, Jeroen Delmee en niet te vergeten Hélène Hendriks voor de microfoon. Hij ging op in zijn rol als host en zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld was. Het heeft hem soms wel hartkloppingen bezorgd en menig zweetdruppeltje gekost. Tijdens die periode leefde Jan voor het Voetbalcafé met zijn hele ziel en zaligheid. Machtig mooi om te zien dat die ondernemersgeest, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel nooit is opgehouden. Zoals een Koningsclublid betaamd sprak hij regelmatig en vol lof en genegenheid over zijn kinderen en kleinkinderen. 

Jan had het afgelopen jaar meerdere malen hartproblemen, maar maakte zich geen ernstige zorgen. De Koningsclub zal, ook als straks iedereen weer wordt toegelaten, leeg zijn zonder hem. 

Willem II en de Koningsclub wensen zijn vrouw Marlies, dochter Maud, zoon Victor, hun beide partners, de kleinkinderen, overige familie, vrienden en kennissen veel sterkte om dit verlies te verwerken. 

-

Laatste nieuws