Koning Willem II stadion decor voor vijf wedstrijden

De Oranje Leeuwinnen zijn bij het EK voetbal in eigen land ingedeeld met Noorwegen, België en Denemarken. Dat heeft de loting gisteravond in het Luxor Theater in Rotterdam uitgewezen. 

Zware loting

Oranje speelt op 16 juli in het Utrechtse Galgenwaard de openingswedstrijd tegen grootmacht Noorwegen. Op 20 juli is op Het Kasteel in Rotterdam Denemarken de tegenstander. Maandag 24 juli sluiten de Leeuwinnen poule A af in Tilburg, tegen België. 



Speelstad Tilburg

Naast de poule wedstrijd van 24 juli tegen België, zullen er nog vier wedstrijden plaatsvinden in het Koning Willem II stadion.  

Zo worden achtereenvolgens Frankrijk-IJsland (18 juli 20.45 uur), Duitsland-Italië (21 juli 20.45 uur) en Portugal-Engeland (27 juli 20.45 uur) in Tilburg gespeeld. Op 30 juli is het Koning Willem II stadion het toneel van een kwartfinalewedstrijd. Kaarten voor deze wedstrijden zijn inmiddels te koop via OnsOranje. 



Oefeninterland

De Oranje Leeuwinnen oefenen op dinsdag 29 november in Tilburg tegen Engeland. Aftrap is om 19.00 uur. Kaarten voor deze wedstrijd zijn te koop via OnsOranje of aan de receptie van het Koning Willem II stadion.

Bericht delen